Trolleriturnén 2022 

Åbolands Ungdomsförbund ÅUF r.f:s traditionella höstturné besöker föreningshus eller annan lämplig plats i Åboland under 1.10-20.11.2022. I år är temat trolleri.
 

Trolleri är något som nästan alla gillar och det är underhållande och roligt. Det passar till olika fester, tillställningar och evenemang. Under workshoppen kommer trollkonstnären Samuel Salminen alias Hassu Hessu att dela den glädjen som han har fått genom trolleri och lära ut några roliga trick. Deltagarna får lära sig basen till hur man övar trolleri och några tips som hjälper på vägen till att bli en mästare på att trolla.


Trolleri är en kul hobby och det finns alltid nya saker att lära sig. Aldrig blir det tråkigt med trolleri. Det är en egen värld, där det finns oändligt med saker att göra och lära sig. Och det bästa är, när man får ge publiken en fin och magisk upplevelse. Välkommen med på en workshop i trollerins värld!


Trolleriturnén besöker följande platser:

Söndag 2.10: Skräbböle UF, Skräbböle skola
Söndag 6.11: Pederså UF, Ljungborg
Lördag 29.10: Hembygdens vänner i Hitis, Furutorp
Söndag 30.10: Dragsfjärds UF, Furulund
Lördag 19.11: Mälö Bygdeförening, Mälö Bygdegård
 

Anmälan:
Anmälningar tas emot från och med den 1.9.2022 fram till två veckor innan respektive workshop via blanketten nedan. Max 12 deltagare ryms med per workshop. För att en workshop skall bli av behövs minst 6 anmälda. Verkstaden riktar sig till barn i lågstadiet.

Deltagaravgift:
Deltagaravgiften är 10 €/workshop och i den ingår material och mellanmål. Avgiften faktureras efter verkstaden och skickas per e-post.

Mer info:
Har du frågor? Kontakta Tove Salovaara på tove.salovaara@auf.fi eller 045 8957353!


Trolleriturnén finansieras av SFV Bildning, Svenska Kulturfonden, Stiftelsen Brita Maria Renlunds Minne och Föreningen Konstsamfundet.


 

ANMÄLAN

Detta är ett elektroniskt anmälningsformulär för anmälan av deltagande i en Höstturné workshop 2022. Verkstaden riktar sig till barn i lågstadiet. Anmälan gäller en verkstad/ett tillfälle. Verkstäderna arrangeras av Åbolands Ungdomsförbund i samarbete med de lokala ungdomsföreningarna. Deltagaravgiften (10 €) faktureras efter verkstaden.
Jag anmäler mig till följande workshop:
Vårdnadshavaren/deltagaren ger sitt samtycke till att bilder från verkstaden där deltagaren syns publiceras på följande ställen (OBS! Deltagarens namn publiceras INTE i samband med bilderna)
Skriv siffran 9 med bokstäver: