Smått och Gott turnén 2023 

Åbolands Ungdomsförbund ÅUF r.f:s traditionella höstturné besöker föreningshus eller annan lämplig plats i Åboland under 30.9-19.11.2023. I år är temat Smått och Gott och turnén genomförs i samarbete med Ung Martha.
 

Matlagning och bakning är något som alla barn gillar och nu är det igen dags att ta på sig förklädet. Under workshoppen kommer Ung Marthas ledare att göra små mellanmål och bakverk tillsammas med barnen. Barnen får lära sig om hur man jobbarn tryggt i köket och tillreder små godsaker. 


Smått och gott turnén kan bokas följande datum genom att maila oss på auf@auf.fi

Lördag: 30.9
Söndag 1.10
Lördag 14.10
Söndag 15.10
Lördag 28.10
Söndag 29.10
Lördag 11.11
Söndag 19.11
 

Anmälan:
Anmälningar tas emot från och med den 1.9.2023 fram till två veckor innan respektive workshop via blanketten nedan. Max 12 deltagare ryms med per workshop. För att en workshop skall bli av behövs minst 6 anmälda. Verkstaden riktar sig till barn i lågstadiet.

Deltagaravgift:
Deltagaravgiften är 10 €/workshop och i den ingår material och mellanmål. Avgiften faktureras efter verkstaden och skickas per e-post.

Mer info:
Har du frågor? Kontakta Tove Salovaara på tove.salovaara@auf.fi eller 045 8957353!


Smått och Gott turnén är ett samarbete med Ung Martha och finansieras av SFV Bildning, Svenska Kulturfonden, Stiftelsen Brita Maria Renlunds Minne och Föreningen Konstsamfundet.


 

ANMÄLAN

Detta är ett elektroniskt anmälningsformulär för anmälan av deltagande i en Höstturné workshop 2022. Verkstaden riktar sig till barn i lågstadiet. Anmälan gäller en verkstad/ett tillfälle. Verkstäderna arrangeras av Åbolands Ungdomsförbund i samarbete med de lokala ungdomsföreningarna. Deltagaravgiften (10 €) faktureras efter verkstaden.
Jag anmäler mig till följande workshop: No available data.
Vårdnadshavaren/deltagaren ger sitt samtycke till att bilder från verkstaden där deltagaren syns publiceras på följande ställen (OBS! Deltagarens namn publiceras INTE i samband med bilderna)
Skriv siffran 9 med bokstäver: