Nyheter

Cityläger-anmälan är öppen!

Nu kan du anmäla dig till ÅUF:s cityläger i Åbo i juni, men var snabb, det finns bara 12 platser per läger! Vi övernattar på Bore, simmar i utebadet, besöker slottet, grillar korv m.m.Läs mera »
Kansli ÅUF
29.04.2019 kl. 14:10

Tilläggsutbildning för ordningsvakter i användning av maktmedel

Hej ordningsvakter! Har ni upprätthållit era kunskaper i användning av maktmedel? Eller vill ni utveckla era kunskaper och få tilläggskompetens? Nu kan ni göra det på ÅUF:s och Kimito UF:s tilläggsutbildning den 4-5.5.2019 i Wrethalla.Läs mera »
Kansli ÅUF
08.04.2019 kl. 15:16

Human Foosball-turnering på

04.06.2018 kl. 11:36
ÅUF är med och ordnar en Human Foosball-turnering under School's in & Konstens natt i Kimito. Detta och mycket annat spännande bjuder dagen på, pricka in datumet!

Vem blir Kimitoöns officiella mästare i Human Foosball?

Sommarlovets sista fredag, 10.8.2018, kommer att firas riktigt ordentligt i Kimito. Eftermiddagen och kvällen bjuder på evenemangen School´s in och Konstens natt, och det finns trevligt program för alla åldrar. Inom ramarna för School's in ordnar ÅUF i samarbete med Kimitoöns kommun och kommunens ungdomsparlament en hejdundrande turnering i stångfotboll - på finska tankofutis och på engelska Human Foosboll (det stavas faktiskt så, se här).

En YouTube-video som som visar hur spelet går till hittar du här, och mer info om hur du anmäler ditt 5-mannalag och om själva evenemanget finns på kimitoon.fi 

Kl. 15-16, innan själva turneringen, finns det möjlighet att prova på att spela bara för skojs skull, medan den lekfulla turneringen startar kl. 16. Också den spelas förstås blott och bart för nöjes skull, även om kampen går om ära och berömmelse och Kimitoöns mästerskap...

Under eftermiddagen och kvällen kan man också ta del av bland annat Arne Alligator, en sagostund, olika workshoppar och utomhusbio. Välkommen!

Kansli ÅUF