Tycker du om att tillreda mellanmål? Vill du att vår jord ska må bra?
På workshopen Hållbart på faten också efter maten får du tillreda olika mellanmål av inhemska råvaror och lära dig om en ekologiskt hållbar livsstil. Vilka råvaror ska du välja och vad gör du med det som blir över? Under ledning av Caroline Lövkvist och Hannah Kongari från Ungmartha får du svar på det och mycket mera.
Workshopen riktar sig till dig i lågstadiet och räcker fyra timmar. Du som deltar får eget förkläde, olika recept och annat smått och gott med dig hem.
Målturnén besöker följande platser:
Lö 16.2 kl. 12-16 Dalaskog, Pargas. I samarbete med De ungas vänner på Ålön.
Sö 17.2 kl. 12-16 Ljungborg, Kimito. I samarbete med Pederså UF.
Sö 3.3 kl. 12-16 Barakken, Pargas. I samarbete med Skräbböle UF.
Lö 9.3 kl. 12-16 Furulund, Dragsfjärd. I samarbete med Dragsfjärds UF.
Sö 10.3 kl. 12-16 Gjallarhorn, Korpo. I samarbete med Korpo UF.
Lö 13.4 kl. 11-15 Skolhuset, Iniö. I samarbete med Iniö UF.
Lö 27.4 kl. 12-16
Sö 28.4 kl.12-16 Vesterlid, Houtskär. I samarbete med Houtskärs UF.
Anmäl dig redan NU på följande länk: