Anmälningsblankett för Ordningsvaktskurs

ÅUF ordnar i samarbete med Kimito Ungdomsförening en Grundkurs för ordningsvakter den 15-17.3.2019 och 29-31.3.2019 i föreningshuset Wrethalla. Som ledare fungerar Mikael Gebala, som fått mycket god feed-back från tidigare kurser. Grundkursen omfattar 40 undervisningstimmar på 45 minuter.

För medlemmar i ÅUF:s medlemsföreningar kostar grundkursen 120 euro. Övriga erlägger en kursavgift på 150 euro för grundkurs. I kurspriset ingår undervisning, tenteringsavgift och kompendium, men polisen uppbär en avgift på 48 euro för godkännande som ordningsvakt (inklusive ordningsvaktskortet). Kortet är i kraft i fem år, efter det kan du gå en repetitionkurs för att förnya kortet.

Mera information om kursen får du av personalen på auf(at)auf.fi, 044 3077 407.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan senast den 28.2.2019

Vi behöver dina kontaktuppgifter för att informera om kursen och använder dem också vid fakturering, om du själv betalar för ditt deltagande (delvis eller helt).

Wrethalla har ett välutrustat kök där du kan värma din egen lunch under kursens gång. Du får gärna meddela matallergier/dieter, så vet vi vad som passar som tilltugg till kaffe/te.

Kursen ordnas med stöd av Svenska Folkskolans Vänner.

Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver: