Anmälningsblankett för Ordningsvaktskurs

ÅUF ordnar i samarbete med Nagu Ungdomsförening en Grundkurs för ordningsvakter den 9-11.11.2018 och 23-25.11.2018 i föreningshuset Framnäs. Som ledare fungerar Mikael Gebala, som fått mycket god feed-back från tidigare kurser. Grundkursen omfattar 40 undervisningstimmar på 45 minuter.

För medlemmar i ÅUF:s medlemsföreningar kostar grundkursen 120 euro. Övriga erlägger en kursavgift på 150 euro för grundkurs. I kurspriset ingår undervisning, tenteringsavgift och kompendium, men polisen uppbär en avgift på 46 euro för godkännande som ordningsvakt (inklusive ordningsvaktskortet). Kortet är i kraft i fem år, efter det kan du gå en repetitionkurs för att förnya kortet.

Mera information om kursen får du av personalen på auf(at)auf.fi, 044 3077 407.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan senast den 31.10.2018

Vi behöver dina kontaktuppgifter för att informera om kursen och använder dem också vid fakturering, om du själv betalar för ditt deltagande (delvis eller helt).

Observera att det finns möjlighet att få lunch av Carola för 6 €/dag, då faktureras du för det efter kursen i samband med fakturering för deltagande. Du får gärna meddela matallergier/dieter oberoende och du äter Carolas lunch eller inte, så vet vi vad som passar som tilltugg till kaffe/te.

Kursen ordnas med stöd av Svenska Folkskolans Vänner.

Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver: