Anmälningsblankett: Repetitionskurs för ordningsvakter, Gasspraykurs, Tilläggsutbildning i maktmedel

ÅUF ordnar en Repetitionskurs för ordningsvakter den 14.9.2019 kl 10-17 (8h) INHIBERAD OCH en Gasspraykurs den 15.9.2019 kl 9-14 (5h) OCH en tilläggsutbildning i användning av maktmedel den 15.9.2019 kl 14-19:30 (6h) i SFV:s mötesrum (Tavastgatan 30 D 33-34, 20700 Åbo). Som ledare för kurserna fungerar Mikael Gebala, som fått mycket god feed-back från tidigare kurser. Repetitionsutbildningen omfattar 8 undervisningstimmar på 45 minuter, OC-spraykursen omfattar 5 undervisningstimmar på 45 minuter och tilläggautbildningen i maktmedel omfattar 6 undervisningstimmar på 45 minuter.

Repetitionskursen kostar 60 euro för medlemmar i ÅUF:s medlemsföreningar. Övriga erlägger en avgift på 75 euro. I priset ingår undervisning, prov och kompendium, men polisen uppbär en avgift på 48 euro för godkännande som ordningsvakt.

Gas/OC-spraykursen kostar 70 euro för medlemmar och 85 euro för övriga. OBS! Förkörsrätt för sådana som gått ÅUF:s tilläggsutbildning i maktmedel i vår! I priset ingår undervisning, prov och kompendium, men polisen uppbär en avgift på 38 euro för ändring av godkännande som ordningsvakt (inklusive det nya ordningsvaktskortet) och 35 euro för tillstånd för gassprayer. Om du går repetitionskursen och spraykursen och förnyar kortet efter att båda kurserna är avklarade betalar du 48 euro för det nya kortet. 

Tilläggsutbildning för ordningsvakter i användning av maktmedel kostar 100 € för samtliga deltagare. Kursen är nödvändig för att officiellt få kompetens och behörighet att använda OC-spray.

Mera information om kurserna får du av personalen på auf(at)auf.fi, 044 3077 407.

Vi behöver dina kontaktuppgifter för att informera om kursen och använder dem också vid fakturering, om du själv betalar för ditt deltagande (delvis eller helt).

I SFV:s mötesrum finns ett litet kök med kokplatta, vi råder våra deltagare att ta kall lunch eller äta på någon lunchrestaurang. Du får gärna meddela matallergier/dieter, så vet vi vad som passar som tilltugg till kaffe/te.

Kurserna ordnas med stöd av Svenska Folkskolans Vänner.

Skriv siffran 5 med bokstäver: